Olipa mukava ilma treenata aksaa eilen illalla. Ravikilla ensin kisaavien (=Figon) treenit ja sitten Skippyn. Ja minä olin mukana "kepona", lämppäilin&jäähdyttelin koirat aina (ja annoin tietenkin kaikkitietäviä vinkkejä radan reunalta Silmänisku).

Figo oli eilen tosi hyvä!!! Harvoin on treeneissä noin kisamaisen innokas, vaikka Pasi ohjasikin ihan "treenivireellä", ei mitään "agressiivista" ohjausta ollenkaan. Pojat treenasi mm. itsensä ympäripyörityksiä, kun näitä Pasi ei ole uskaltanut kisoissa käyttää (pari tosi hienoa siivekettä nuollen), kaikkia kontakteja (keinulla meinaa jäädä liian ylös), irtoamista...en edes muista kun oli ekana, niin tulee nyt vaa Kipen jälkimmäiset treenit mieleen...Mutta innoissaan oli pikku-ukko, se jäi mieleen! Hymy

Skippy treenasi siis jälkimmäisessä porukassa. Treenit venähti melki ilta kymmeneen, mutta mikäs se on treenatessa ilta-auringossa. Eka piste oli keppitreeniä. Kaaret sisäänmenossa ja ekoissa väleissä. Kaarien avulla hakee sisäänmenoa hyvin omaan tasoonsa nähden. Mutta pujotellu ei onnistu jos Pasi on keppien oikealla puolella -tai on tosi epävarmaa. Eli nyt omat kepit mökille ja siellä tehotreeniä kepeillä! Intoa oli ku pienellä oravalla.

Toka piste hypyillä, A, keinu, pussi. Oooo, kun irtosi hyvin hypyille -sehän näytti jo ihan aksaamiselta!! Roiskii kyllä edelleen rimoja jo vedättää liikaa / Skippylle tulee kiire. A:n kontaktit hyvin. Keinukin alkaa jo erillisena esteenä menemään -enää ei pelota.

Kolmas piste pelkkää hyppyä. Kuinka ollakaan Kippe on varmasti itse kentän laidalta opetellut asioita -se teki takaakierrot, välistävedot ym. kuin konkari!! Tai sitten joku on salaa opettanut näitä sille...?! Kippekin oli tänään kertakaikkisen taitava tyttö! Ja lopussa ihan kaikkensa antaneena vaan makasi maassa ja joikin makuultaan... 100-lasissa aina...! ;-)

Kävin Kipelle tekemässä ennen sen aksavuoroa pikku palauttavan tottistreenin su kisoijen jälkeen. Eka paikkamakuu kahen muun koiran kanssa -ok. Namipalkkaus ja vapautus suoraan maasta. Nopea seuraamispätkä kera liikkurin -oli intona. Isot lelupalkat ja juosten pois! :) Sitten su oman seuran kisoihin treenaamaan (kun se AVO I on jo plakkarissa).

Tänää työkaverin mökille likkaporukalla saunomaan -koissut pääsee mukaa. Kipelle oikein hyvä sosiaalistuminen (sosiaalistetaanko meillä koirat vähän myöhäsessä iässä...?!? ;-D ). Sitten weekendiksi taas mökkeilemään!!! Pasi on tänää Hämeenlinnassa työhaastattelussa... *peukut pystyyn että olisi hyvä duunipaikka ja vielä saisikin sen ;-) *